Τρόποι Πληρωμής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών σας με τους παρακάτω τρόπους:

Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία των ανταλλακτικών σας κατά την παραλαβή τους από το κατάστημα μας με μετρητά και με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα  .

Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία των ανταλλακτικών σας, με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα στο κατάστημα μας ή μέσω της ιστοσελίδας www.gearboxparts.gr κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας.
Η παράδοση των παραγγελιών όπου η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, γίνεται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής ή χρεωστική κάρτας, με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας. Παραγγελίες με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας δεν παραδίδονται σε τρίτο πρόσωπο.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό / e-banking:

 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία των ανταλλακτικών σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω e-banking.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ     IBAN: GR12 0172 0840 0050 8408 4633 213

Σημείωση: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με επιπλέον χρεώσεις. Όλα τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας και να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 2838518 ή να μας αποστείλετε μέσω email στο info@gearboxparts.gr την απόδειξή της κατάθεσης.

Για αγορές οι οποίες η αξία τους υπερβαίνει τα πεντακόσια (500,00) ευρώ η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται μόνο μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Για ειδικές κατηγορίες προϊόντων, όπως για παράδειγμα ανταλλακτικά που έρχονται κατόπιν παραγγελίας, ή είναι πολύ υψηλής αξίας, ή εκτός της κανονικής ροής της GEARBOXPARTS.GR , ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή, πριν τη δρομολόγηση της παραγγελίας.